Zakelijke events

Bedrijfsuitjes op een bijzondere locatie

 

  • Borrel
  • Vergadering
  • Zeiltocht
  • Presentatie

(Bedrijfs)borrel

Bent u met uw bedrijf toe aan iets anders en op zoek naar een een inspirerende omgeving? Kom dan informeel borrelen in de Adamo Longroom. Op onze klipper, die ligt in de gezellige Amsterdamse Haven IJburg, wordt regelmatig door kleine- en grotere bedrijven een bedrijfsborrel georganiseerd. Het schip beschikt over een bar waar wij drankjes, hapjes en cocktails serveren.

Gezond eten

Het schip beschikt over een luxe keuken waar gezond eten wordt bereid. Wat is er leuker om met collega’s de dag af te sluiten, en elkaar te treffen op een unieke locatie voor een gezellige borrel.

Vergaderingen

Wij verhuren de klipper voor zakelijke events. In het ruim van het historische schip is de Adamo longroom beschikbaar voor een verrassende presentatie een inspirerende vergadering of informele workshop. Met collega’s en/of zakenrelaties is het schip, dat voldoet aan alle facetten van de moderne tijd, een bijzonder geschikte omgeving voor het houden van teambuildingsessies.

Het schip beschikt over een bar, luxe keuken en een snel wifi netwerk. Het gebruik van geluid- en presentatie-apparatuur is standaard bij de boeking inbegrepen. Dit geldt ook voor koffie, thee, drank en gezonde versnaperingen. Wilt u meer weten?