Privé events

Vier het leven met vrienden en bekenden!

  • zeiltochten,
  • verjaardagen
  • babyshowers
  • bruiloften
  • borrels en meer.

Zeiltochten

Onze volledig gerestaureerde historische klipper is al vele jaren het boegbeeld voor zeiltochten op het Markermeer? Het schip huren is al een feestje op zich. Op de klipper kunt u bedrijsmatig met collega’s of zakenrelaties een uitdagende tocht maken waardoor het gevoel van verbondenheid wordt versterkt. De tochten kunnen aangevuld worden met een bezoek aan het eiland Pampus of een bezichtiging van Kasteel het Muiderslot. Maar ook wordt de klipper (af)gehuurd voor een uitdagend middagje zeilen met familie, vrienden of bekenden.

Bij mooi weer kan onze schipper aanmeren en kan er op de mooiste plekjes worden gezwommen. Als extra optie kunnenn er waterpsortactiviteiten aan het arrangement worden toegevoegd. Op het schip zijn douches en handdoeken aanwezig zodat u zich kan opfrissen. In overleg inventariseren wij uw wensen en verwerken deze in de offerte. Wij leveren maatwerk en denken graag mee om ieder event naar een absolute climax te brengen. Meer weten?

Familiefeest

Heeft u binnenkort met familie, vrienden, of bekenden een feestje te vieren dan is de overzichtelijke Adamo Longroom de ideale plek voor een borrel, verjaardag, babyshower of bruiloft. Het schip is bij uitstek geschikt om in een ongedwongen sfeer het leven te vieren. Dat is wat Adamo Events haar gasten op deze unieke en inspirerende locatie biedt. De crew van Adamo Events adviseert en bemiddelt voor ieder event het beste entertainment.

Uiteraard staat u aan het roer en heeft u de keuze om het arrangement naar eigen inzicht samen te stellen. Adamo Events begrijpt natuurlijk dat u uw budget maar één keer kunt uitgeven. Wij denken dan ook graag mee hoe wij het arrangement zo voordelig mogelijk voor u kunnen samenstellen. Meer weten over het organiseren van een familiefeestje? Klik op de button en bekijk onze tarieven.

Babyshower

Het feit dat er binnenkort een klein wondertje op komst is, betekent het meest bijzondere moment in het leven van de toekomstige moeder. Als familie, vrienden, vriendinnen en bekenden op de hoogte zijn van deze bijzondere happening, dan is het tijd voor het vieren van een intiem en gezellig feestje.

Vaak werd de babyshower, een typisch Amerikaanse traditie, thuis gehouden bij de aanstaande moeder, vriendin of toekomstige oma. Maar steeds vaker wordt gekozen voor een gezellige locatie waar in een aangename sfeer een echt feestje kan worden gevierd. Het aanstaande moederschap is de meest bijzondere periode in het leven van een vrouw. Een goed passende en perfect afgestemde locatie is tegenwoordig een vast onderdeel van een babyshower.

Zet je (beste) vriendin, nicht of dochter tijdens haar zwangerschap in het zonnetje en boek onze Adamo Longroom op het schip de Zwarte Bonsem. In de gezellige ruimte op het schip, met luxe keuken en bar, kun je in een intieme sfeer ervaringen delen en de toekomstige moeder verwennen met de leukste cadeautjes voor haar toekomstige kindje.