Babyshower

Boek bij Adamo Events een originele en inspirerende babyshower op een unieke locatie in Amsterdam. 

Babyshower een intiem en gezellig samenzijn.

Het feit dat er binnenkort een klein wondertje op komst is, betekent het meest bijzondere moment in het leven van de toekomstige moeder. Als familie, vrienden, vriendinnen en bekenden op de hoogte zijn van deze bijzondere happening, dan is het tijd voor het vieren van een intiem en gezellig feestje.

Een unieke locatie voor een Babyshower

Vaak werd de babyshower, een typisch Amerikaanse traditie, thuis gehouden bij de aanstaande moeder, vriendin of toekomstige oma. Maar steeds vaker wordt gekozen voor een gezellige locatie waar in een aangename sfeer een echt feestje kan worden gevierd. Het aanstaande moederschap is de meest bijzondere periode in het leven van een vrouw. Een goed passende en perfect afgestemde locatie is tegenwoordig een vast onderdeel van een babyshower.

 

Boek de gezellige Adamo Longroom

Zet je (beste) vriendin, nicht of dochter tijdens haar zwangerschap in het zonnetje en boek onze Adamo Longroom op het schip de Zwarte Bonsem. In de gezellige ruimte op het schip, met luxe keuken en bar, kun je in een intieme sfeer ervaringen delen en de toekomstige moeder verwennen met de leukste cadeautjes voor haar toekomstige kindje.

  Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Adresgegevens

   

  Adamo Events

  Krijn Taconiskade t/o 430

  1087 HW Amsterdam

  Tel: +3120- 210 13 24